Tickets

Op deze pagina

Tickets bestellen

Online – www.elsschot.be
Je koopt tickets door op de ticketlink bij de voorstelling te klikken. Betalen kan met Bancontact of Visa/Mastercard. In beide gevallen hebt je een kaartlezer voor internetbankieren nodig.
Na betaling ontvang je de elektronische tickets onmiddellijk via e-mail.

Aan het onthaal - Willem Elsschotstraat 5, 2050 Antwerpen
Je kan ook zelf langskomen om je tickets te kopen. Betalen kan cash, met Bancontact of Visa/Mastercard. De ticketbalie is open van dinsdag tot donderdag, van 10 tot 18 uur en woensdag tot 20 uur.

Telefonisch – 03 219 60 77
Tickets die je telefonisch reserveert, betaal je tijdens de openingsuren aan de balie. We aanvaarden geen overschrijvingen meer. Tickets die na 14 dagen niet worden opgehaald, worden vrijgegeven.

Adresgegevens

Bij een reservering worden je persoonlijke gegevens opgenomen in het klantenbestand van de Antwerpse cultuurcentra. Conform de bepalingen van de wet van 8 december 1992 worden deze niet doorgegeven aan derden. Je hebt uiteraard het recht om je persoonlijke gegevens op te vragen, eventuele fouten te laten verbeteren of je gegevens te laten schrappen.

Let op:
- Uitverkochte voorstellingen worden aangegeven op de website.Laat je op de wachtlijst zetten. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijg je bericht van ons.

-Kom op tijd : alle voorstellingen beginnen stipt op het vermelde uur. Een uur voor de voorstelling begint, gaat de kassa open. Niet afgehaalde, gereserveerde tickets worden 15 minuten voor aanvang van de voorstelling verwijderd en doorverkocht.Laatkomers kunnen geweigerd worden.

- Betaalde tickets betalen we niet terug, tenzij de voorstelling of activiteit geannuleerd wordt door het cultuurcentrum.

Kortingen

Voorverkoopprijs
U betaalt de voorverkoopprijs wanneer u een ticket langer dan 3 uur voor de aanvang van de voorstelling koopt. Bij voorstellingen in het weekend, vervalt de voorverkoopprijs op vrijdag om 17 uur. Als u daarna nog tickets wilt kopen, betaalt u de kassaprijs
De voorverkoopprijs staat bij de ticketprijs op onze website.

Kansenstarief

Met het recht op kansentarief op uw A-kaart kost een ticket voor een voorstelling 2 euro (tenzij anders aangegeven). 
Of u recht heeft op het kansentarief kan u checken bij uw mutualiteit (het nummer op je kleefbriefje van de mutualiteit eindigt op 1). 
Meer info vindt u via deze link.

Cultuurcheques +18 jaar

Op 30 juni verkopen GATE15 en de Antwerpse instellingen voor hoger onderwijs de laatste sets cultuurcheques, de cheques houden op met bestaan.
Middelbare scholieren kunnen in ons huis wel nog gebruik maken van de cultuurshock cheques.

Cultuurcheques -18 jaar

Voor maar 5 euro koop je op het secretariaat van je school een boekje met 3 cultuurcheques die je kan inruilen bij alle Antwerpse cultuurhuizen. Concert, film, klassieke muziek, theater, expo ...Jij kiest zelf uit het bijna oneindige cultuuraanbod.Je kan je cultuurcheques gebruiken voor alle voorstellingen tenzij expliciet vermeld bij de voorstelling.

De cultuurcheques zijn te koop in de deelnemende middelbare scholen van het district Antwerpen. Informeer op het secretariaat of jouw school ook deelneemt.

Meer informatie? www.antwerpen.be/cultuurshock

Leerkrachten
Schoolgroepen krijgen vier euro korting per ticket bij avondvoorstellingen.

A-kaart
Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal uw ding.

De A-kaart is een spaar- en voordeelkaart voor iedereen die van cultuur, sporten en lezen houdt. Gespaarde punten kan je omruilen voor kortingen, een gratis zwembeurt of tijdens tijdelijke acties. Antwerpenaars met een A-kaart hebben gratis toegang tot de permanente collectie van een stedelijk museum en krijgen korting voor tentoonstellingen.

Meer weten over de A-kaart?