Moppen aan de toog

Sven De Ridder, Brik Van Dyck, Fokke Van Der Meulen

Tony Bell overleed in 2006 op 93-jarige leeftijd. Zestig jaar lang stond hij op de planken als moppentapper, zanger en acteur. In menig platenkast staat wel een LP van Tony Bell en iedereen kent wel een mop van hem.

Dit drietal met Fokke als moderator en Sven en Brik als de 2 hoofdrolspelers/vertellers, schetsen in deel 1 het leven en werk van Tony Bell, doorspekt met sappige anekdotes, plezante fragmenten en goede grappen. Ook vertellen ze over de mop in het algemeen. Na de pauze worden er voluit moppen getapt. Alsof Tony zelf er weer bij is.

Fokke van der Meulen is uitbater van comedycafé The Joker. Deze ingeweken Nederlander is liefhebber van humor in de breedste zin van het woord. Van Bill Hicks en Richard Pryor over Freek de Jonge tot … jawel Tony Bell. Hij coacht eveneens verschillende comedians tijdens hun loopbaan.

Brik Van Dyck is naast acteur ook scenarist van talrijke humorprogramma’s. Als levende moppenencyclopedie is hij uiteraard fan van de koning der moppentappers.

Sven De Ridder voorstellen aan het grote publiek hoeft al lang niet meer. Wat weinigen weten is dat Sven als jonge artiest de grote Tony Bell nog persoonlijk gekend heeft.

Samen brengen deze 3 vrienden een eerbetoon aan deze ras-entertainer!

Tickets: €6 / VT-Omnio-Kansentarief: €2

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • Dienstencentrum Linkeroever
  • Louis Paul Boonstraat 21
  • 2050 Antwerpen

Extra

Tickets: €6 / VT-Omnio-Kansentarief: €2

Dienstencentrum LO

Louis Paul Boonstraat 21, 2050 Antwerpen