Knorren en Kussen (2de & 3de KL, 1ste LJ)

De kolonie MT

Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend. Geïnspireerd op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje. De KolonieMT geeft er een geheel eigen twist aan. Verwacht u aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden!

ANKE JOCHEMS is een verse telg uit de bekende Jochems-jeugdtheaterstal (Gert en Jo). Ze vertelt, zingt en danst terwijl poppen en objecten over het podium swingen.

Hun samenspel krijgt vleugels door de Indische meestermuzikant SATTAR KHAN (o.a. Sidi Larbi). Hij tovert met zijn tabla’s, een 2-koppige fluit en exotische percussie.

De vorm en meesterlijke poppen zijn van JANNEKE HERTOGHS (o.a. Froe froe, C de la B). Wie ‘RAAM’ en ‘LAP’ van De KolonieMT zag, weet dat ze erg origineel werk maakt.

Multi-instrumentalist BO SPAENC, artistiek leider van De KolonieMT, ontpopt zich in als maker en coach. Hij bewaakt de kwalitatieve muziektheatrale lijn die hij recentelijk uitzette met de succesvolle muziektheaterhits ‘BIZAR’, ‘MANNEKETAP’, ‘UMM’ en ‘ONZEN HELD’.

spel & zang: Anke Jochems
Livemuziek: Sattar Khan
Tekst, compositie & coaching: Bo Spaenc
Poppen & objecten: Milly Jennes
Vorm & poppen: Janneke Hertoghs
Kostuums: Chris Snik
Occasioneel oog: Tania Van der Sanden
Techniek: Dries Bellinkx of Thomas Van Leuven

Vraag gratis vervoer aan bij De Lijn via dynamoOPWEG
Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
locatie
  • Elsschot
  • Willem Elsschotstraat 5
  • 2050 Antwerpen

Extra

Leeftijd 4+

Prijs: 4 euro per leerling

Inschrijven via Google formulier in ticketlink.