Na het succes van vorige jaren staat Linkeroever terug op de kaart als vaste stopplaats van de karavaan van Muziek in de Wijk! Dit jaar gaan de vier edities door op een nieuw plein, aan de speelplein tussen de Louis Paul Boon Straat en de Halewijnlaan.Tijdens Muziek in de Wijk delen muzikanten van dichtbij het podium met lokale comedians. Luisteren en lachen onder de zon met je beste burenbubbel op de gezelligste oever van de Schelde!

Op 9 juli staat Axl Peleman op het programma. Met comedian Yannick Joos als opwarmer.

Als iemand het op zijn Antwerps kan, dan is het wel Axl Peleman. Trots als hij is op zijn moedertaal, maakte hij een album met bijna vergeten Antwerpse volksliedjes. ‘Volksliekes’ kwam er dankzij het kranige geheugen van een lief dametje uit Borgerhout. Het album staat bol van de oude rijmpjes, liedjes en verhaaltjes: muzikaal erfgoed dat begraven was met de generaties die ons voorgingen. Of toch bijna. Axl beklimt het podium en neemt je mee naar een ver Antwerps verleden. Een muzikaal feest van herkenning en ontdekking!   


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Elsschot - Bloemenweide Louis Paul Boonstraat

Extra

PROGRAMMA

Donderdag 9 juli

19u: deuren open

19u45: Comedy: Yannick Joos

20u: Axl Peleman

 

Muziek in de Wijk is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de concerten veilig te laten verlopen:

- Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten
- Er staat een stoel voor je klaar: de concerten zijn enkel zittend mee te maken, staan is niet toegestaan
- Mondmaskers zijn verplicht, ook tijdens het concert
- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen naar je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn