Muziek in de Wijk

met Antwerp All Star Band

Na het succes van vorige jaren staat Linkeroever terug op de kaart als vaste stopplaats van de karavaan van Muziek in de Wijk! Dit jaar gaan de vier edities door op een nieuw plein, aan de speelplein tussen de Louis Paul Boon Straat en de Halewijnlaan.Tijdens Muziek in de Wijk delen muzikanten van dichtbij het podium met lokale comedians. Luisteren en lachen onder de zon met je beste burenbubbel op de gezelligste oever van de Schelde!

Op 16 juli staat Antwerp All Star Band op het programma. Met comedian Elias Van Dingenen als opwarmer.

Ivoorkust, Angola, Burundi, Congo, Sierra Leone, Ghana, Kameroen, Nigeria en België: evenveel landen als topartiesten in deze splinternieuwe band. In januari dit jaar hadden ze hun eerste optreden, na twee maanden repeteren onder leiding van bassist Steven Van Gool. Het resultaat? Een zomerse mix waarin waarin ieders muzikale erfenis en achtergrond terug te horen is!

 

 


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Elsschot - Bloemenweide Louis Paul Boonstraat

Extra

PROGRAMMA

9u: deuren open

19u45: Comedy: Elias Van Dingenen

20u: Antwerp All Star Band

Muziek in de Wijk is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de concerten veilig te laten verlopen:

- Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten
- Er staat een stoel voor je klaar: de concerten zijn enkel zittend mee te maken, staan is niet toegestaan
- Mondmaskers zijn verplicht, ook tijdens het concert
- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen naar je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn