Mis Poes (1ste & 2de kleuterklas)

Beeldmakerij

Mies is een lapjeskat. Ze heeft de mooiste lapjes van de straat, maar op een ochtend wordt ze wakker en is haar mooie lapjesvacht verdwenen! Waar is haar vachtje gebleven? Mies gaat op onderzoek uit en belt aan bij alle buurbeesten. Hebben zij iets gezien of gehoord?

Iedereen woont anders maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal hun vacht kwijt! Wie is de dief? En krijgen ze hun vacht ooit nog terug?

Mis Poes! is een kleurrijke voorstelling met aansprekende stangpoppen. De huizen van de dierenbewoners zijn pop-ups die tijdens de voorstelling open klappen en het publiek verrassen en nieuwsgierig maken naar wat er nog meer te voorschijn zal komen.

Evenals in de grote mensen wereld zijn de behuizingen van de dieren zeer divers, variërend van een kubuswoning in Mondriaanstijl tot een nostalgische boomhut. De dierenbewoners hebben allen zo hun eigen gebruiken en gewoontes.

Uiteraard ontbreekt ook hier de humoristische inslag van Laros & De Jong Beeldmakerij niet, waardoor de voorstelling ook een kijk- en luistergenot is voor meekijkende volwassenen.

Concept: Willem Jan de Jong

Decor: Willem Jan de Jong

Poppen: Irene Laros

Regie Advies: John de Winter

Spel: Irene LarosPraktisch

vlieg afbeelding
genre
prijzen
  • prijs per leerling: 5 euro
locatie
  • SintAnneke Centrum
  • Hanegraefstraat 5
  • 2050 Antwerpen

Extra

www.beeldmakerij.com

Tijdsduur: 45 min

 

Wil u deze voorstelling voor uw klas reserveren? Stuur dan een mailtje naar sophie.goyvaerts@antwerpen.be!